in

«Тобі досі болить! Ти єдина, хто застряг у минулому!» — Алекс Топольський «погрозливо» звернувся до переможниці «Холостяк-12» Катерини Лозовицької

Нещодавнє інтерв’ю переможниці реаліті «Холостяк-12» Катерини Лозовицької Славі Дьоміну зачепило бізнесмена Алекса Топольського, який був головним героєм шоу.

Після цього інтерв’ю у сторіз своєї сторінки в Instagram Топольський вийшов на зв’язок з фанами і розповів, що думає стосовно почутого. Бізнесмен заяівив, що хотів би все висловити особисто Катерині, але вона заблокувала його у соцмережах. Тож, чоловік вирішив відповісти Лозовицькій публічно.

Топольський зазначив, що відчув, що Катерині важко відпустити їхній розрив і порадив їй все ж таки «відпустити» його і «жити своїм життям»:

«В інтерв’ю я бачив ненависть, образу та приховану агресію. Я відчуваю, що тобі складно відпустити наш з тобою розрив, але намагайся. Відпусти. Ти знаєш, я не відповідав на твої пости з підколами, я просто не бачив сенсу відповідати, тому що я знаю, що тобі досі болить. Я щиро не хочу, щоб тебе ці негативні емоції з’їдали зсередини. Ти молода, гарна, розумна дівчина, живи своїм життям. Відпусти. Розумієш, ми всі вже живемо своїм життям, ти єдина, хто застряг у минулому», — висловив свою думку Топольський.

Також екс»Холостяк» вважає, що говорячи про нього, Катерина Лозовицька хайпує та привертає нових підписників у соцмережах.

Нагадаємо, що під час розмови зі Славою Дьоміним Катерина Лозовицька пригадала свої стосунки з Алексом Топольським і зазначила, що з нею він не був розслаблений і що з ним жінці треба бути м’якою. Також Катерина відмовилася оцінювати мудрість Алекса за 10-бальним показником, зазначивши, що не гарно так робити. Але Катерина додала, що в неї погані думки щодо Топольського і що йому ще належить дорослішати.

Аліну Гросу з новим відвертим фото на тлі гір прийняли за Тіну Кароль

«З мінусів – зникли друзі» — шоумен Володимир Остапчук зізнався, чому припинив «підбухувати»