in

З нагоди 42-річчя Дмитра Кулеби відома піарниця розсекретила їх роман та публічно зізналась у коханні

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 19 квітня відсвяткував день народження.

Голові МЗС України виповнилося 42 роки. З цієї нагоди роман з міністром вирішила розсекретити відома піарниця, співзасновниця видавництва «Книголав» Світлана Павелецька.

На сторінці в Instagram Світлана розмістила фото, на якому зображені її ноги та ноги Кулеби. Під світлиною обраниця міністра залишила зворушливі вітальні слова:

«Ти людина, яка змінила моє життя, змінила мене та довела, що таке щастя можливе не лише в книжках. Я бажаю тобі завжди вірити в себе, принаймні на половину так сильно, як я в тебе. Я знаю, що ти неймовірний, не уявляю як ти все витримуєш, але впевнена — ти зможеш все, вже зміг, і головне, ти будеш щасливим, це головне завдання я давно прийняла до виконання. Кохаю шалено», — написала Павелецька.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Svitlana Paveletskaya (@paveletskaya_svitlana)

Як пише Telegram-канал «Культурна Прачечна», про роман Дмитра Кулеби та Світлани Павелецької стало відомо у грудні 2021 року. Тоді в ЗМІ з’явилися спільні кадри закоханих. Втім протягом двох років вони не афішували стосунки. На той момент Кулеба ще був офіційно одружений з депутаткою Київради Євгенією Кулебою, від якої має двох дітей. У квітні 2022 року Дмитро та Євгенія Кулеба офіційно розлучилися.

Батько волонтерить, а донька слухає російську музику: дочка Євгена Кошового потрапила в гучний скандал і нахамила українцям

«П’ять годин під наркозом» — заплакана Анна Трінчер повідомила про операцію та проблеми зі здоров’ям