in

Батько волонтерить, а донька слухає російську музику: дочка Євгена Кошового потрапила в гучний скандал і нахамила українцям

15-річна дочка відомого коміка Євгена Кошового Варвара потрапила в скандал через використання треків російських співаків на своїй сторінці. Українці зробили зауваження школярці, в відповідь на які вона їм нахамила і подекуди обмежила можливість залишати повідомлення.

Ролики зʼявилися в TikTok Варвари Кошової. Як стверджують в коментарях її підписники, це вже друга сторінка дівчини, оскільки першу заблокували.

Відео вона знімає під іноземні та російські треки. Серед російських виконавців, яких, вочевидь, любить слухати дочка відомого гумориста: Монеточка, Ooes, Boulevard Depo, Face та OG Buda. Дехто з них засудив війну в Україні та переїхав з РФ. Саме цим в коментарях фанати Кошової апелюють в відповідь на зауваження про просування культури країни-агресора.

Сама школярка тільки раз відповіла на критику щодо російської музики. «Ти померла?» – написала авторка роликів.

Коли повідомлень з хейтом стало багато, вона обмежила можливість коментувати деякі відео з російськими звуками. Проте нам вдалося заскринити їх перед раптовим зникненням.

 

Варто зауважити, що після повномасштабного вторгнення Євген Кошовий у публічному просторі спілкується українською мовою. Як можна помітити, його дочка продовжує вести соцмережі російською мовою.

«Сц*кло, яке перевзувається!» — репер Jah Khalib продався РФ за криваві рублі після того, як був в Києві 24 лютого

З нагоди 42-річчя Дмитра Кулеби відома піарниця розсекретила їх роман та публічно зізналась у коханні