in

«Їх це тригерить!» — Ксенія Мішина розлютилась і відповіла на хейт про «ідеальне тіло»

Українській акторці Ксенії Мішиній після її ефектного схуднення прилітає чимало хейту.

Знаменитість звинувачують у тому, що вона нібито пропагує «ідеальне тіло». Однак Мішина в Instagram-stories запевнила, що цього не робила. За словами акторки, вона лише ділилася власним результатом, при цьому жодного разу не говорила, якою має бути фігура в інших.

«Хейтова історія проскакує з приводу того, що нібито я пропагую ідеальне тіло і все в цьому дусі. Але я ніде і ніколи не говорила про те, що всі мають бути стрункими та худими. Я ніде не стандартизувала красу. Я транслювала свій результат і можливості справжніх особистих бажань», — прокоментувала акторка.

На думку Ксенії, її хейтять лише ті люди, які незадоволені собою.

«Моя позиція з цього приводу така – є люди, які насправді незадоволені своїм тілом. Відповідно, їх це тригерить та виводить на негативні емоції, які вони намагаються одразу виплеснути…і їм навіть складно у цьому зізнатися собі», — поділилася артистка.

сенія говорить, що люди, які впевнені в собі, не будуть без причини хейтити.

«Ті, у кого немає з цього приводу особистих проблем – не реагують у негативному ключі, бо їх це не чіпляє, вони не шукають якогось підтексту та не приймають це на власний рахунок», — додала акторка.

Нагадаємо, Ксенія Мішина останнім часом неабияк схудла. Знаменитість дедалі частіше ділиться результатом своєї трансформації. Артистка публікує пікантні фото, де показує струнку та підтягнуту фігуру. Днями акторка поділилася фото, на якому топлес позувала перед камерою.

Маленька копія мами: 7-річна донька Слави Камінської поексперементувала зі своїм волоссям

«Просто зіпсувала себе!» — українка з найбільшими вилицями у світі показала, як виглядала до операцій