in

«Подарували друге життя» — Тіна Кароль перевипустила оновлену версію кліпу на пісню «Мед», який знятий в Україні

Співачка Тіна Кароль, після скандалу навколо її кліпу на пісню «Honey & МЕД», випустила нову версію відео.

До того ж оновлена версія кліпу вийшла на пісню «Мед», суто українською мовою. Нове відео зірки було зняте на вулицях Києва. У ролику фани побачать Кароль закутану у білу ковдру на тлі людяних вулиць столиці. За словами Тіни, ковдра у кліпі є символом фортеці, у якій заховане її серце.

В основу нового кліпу лягли зворушливі кадри шанувальників Кароль, які на знак підтримки організували своєрідний флешмоб й опублікували у своїх соцмережах відео та кавери під пісню «Мед».

«Для чого дійсно потрібна сміливість, так це для щирості. Я дякую всім, хто був небайдужий до долі пісні «Мед» і своєю щирою підтримкою подарував пісні друге життя, зробив можливим прем’єру кліпу «Мед» українською мовою», — прокоментувала Кароль.

Як ми писали раніше скандал навколо відео на англо-українську пісню «Honey & МЕД» Тіни Кароль розгорівся одразу після прем’єри відео. Причиною стало те, що до роботи над відео доклали руки росіяни. З’ясувалося, що до комп’ютерної графіки та колористики мають стосунок люди з російським громадянством. Про це Кароль дізналася лише після виходу відео. Своєю чергою Кароль негайно видалила кліп з Мережі. Зазначимо, що сам кліп «Honey & Мед» співачка замовляла в американської компанії «Beverly Films», засновником якої є український режисер Генрі Ліпатов.

Чи буде перемонтовано оригінальний кліп «Honey & Мед» із залученням винятково української команди, наразі залишається невідомим.

«Тварюка, лушпиння, мерзота» — російський пропагандист Соловйов збожеволів від новини про приїзд Примадонни в Росію

«Ми молимося за дітей» — молдавський співак Дан Балан презентував кліп під назвою «Love Maria», який був знятий в Києві ще до війни