in

«Чого тікаєш? Свол*та» — Ольга Бузова, почувши голос українців у Швейцарії, щодуху намагались сховатись від них

Пропутінська співачка Ольга Бузова, яка підтримує криваву політику Кремля і геноцид українців, днями з’явилася у Швейцарії, в місті Цюріх.

Там, в одному з місцевих готелів, путіністку на стійці реєстрації випадково зустріли українці. Вони нагадали Бузовій про звірства, які вчиняють російські окупанти на нашій землі і про українських дітей, яких вбивають росіяни.

На сторінці в Instagram блогер під ніком belyasnik12 розмістив відео, як спілкувався з Бузовою. Точніше, говорив їй правду, поки вона боягузливо тікала до ліфту готелю:

«В Україні дітей вбивають а тут росіяки стоять? Тобі, Бузова, показати кадри вбитих дітей та розбитих міст? Олю, підійди сюди. Чого ти боїшся? Чого тікаєш? Сволота», — кажуть у відео блогери.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Андрей | Блогер | Украина🇺🇦 (@belyasnik12)

Зазначимо, що Ольга Бузова активно підтримує криваву політику російського диктатора путіна. Через що у жовтні 2022 року потрапила до санкційного списку РНБО.

Нагадаємо також, що наприкінці жовтня 2022 року Бузова незаконно приїжджала до окупованого росією Донецька, де нібито роздавала гуманітарну допомогу окупантам.

Ірина Білик зворушливо звернулась до своєї покійної мами та показала архівне фото з нею

«Одна вульгарність» — доньку Олі Полякової розкритикували за нецензурну лексику — зіркова мама стала на захист