in

«Одна вульгарність» — доньку Олі Полякової розкритикували за нецензурну лексику — зіркова мама стала на захист

Старша донька української співачки Олі Полякової – Марія – нарвалася на критику в Мережі через фото в театрі Лондона.

У своєму Instagram 18-річна блогерка поділилася новим знімком. На фото Маша позувала у театрі у білій довгій сукні у квітковий принт. Своє волосся донька Полякової зібрала, а на обличчя нанесла легкий макіяж.

«Підпису не буде, не до*бетеся», — підписала знімок блогерка.

Утім не всі прихильники оцінили новий допис Маші. У коментарях під фото дівчині почали писати, що це занадто «вульгарно», та дорікати за вживання нецензурної лексики: «Не вистачає кокошника та самовару до повноти картини. Матуся, не порядок, чому донька не відповідає вашим сімейно-етичним традиціям?», «Без матів нікуди», «Одна вульгарність».

Співачка Оля Поляковала не стала терпіти, коли її доньку ображають у Мережі. Знаменитість підтримала 18-річну Машу та різко відповіла хейтерам.

«Моя красунечка! Ти нікому нічого не винна! Люди будуть п*здіти завжди, на те в них і рот. Будь щасливою, обирай себе, свій шлях, не обертайся і не слухай нічого, що може тебе зупинити! Люблю! Пишаюся! Ти золото!» – написала доньці Полякова.

Нагадаємо, нещодавно й сама Оля Полякова нарвалася на критику. Виконавиця опублікувала фото, де вона зображена «харошимі рускімі» Невзоровим та Білоцерківською, та розповіла, як вони разом збирали кошти на допомогу Україні. Однак не всі оцінили вчинок Полякової.

«Чого тікаєш? Свол*та» — Ольга Бузова, почувши голос українців у Швейцарії, щодуху намагались сховатись від них

Екзамен у Януковича та повернення Винника: «Вечірній Квартал» підготував нові жарти на найактуальніші теми