in

«Вампірський макіяж» — російська акторка Вікторія Боня вже «по традиції» зганьбилась на Каннському кінофестивалі

Російська акторка, телеведуча та ексучасниця реаліті-шоу «Дом-2» Вікторія Боня вже другий рік поспіль ганьбиться на Каннському кінофестивалі. Цього разу вона нарвалася на насмішки через жахливий макіяж.

Навіть співвітчизники росіянки не втрималися від критики в її бік та обізвали мейкап «пекельним» та «вампірським». Ми вирішили показати образ, в якому зірка намагалася підкорити червону доріжку.

Перед папараці на показі фільму «Індіана Джонс і циферблат долі» Боня зʼявилася в яскраво-червоній сукні з довгим шлейфом. Обʼєм вбранню додавали шари тканини та «пухнасте» декольте.

Такий епатажний образ вона доповнила невдалим макіяжем. Телеведуча нафарбувала губи бордовою помадою, дуже затемнивши кути рота, а її повіки були чорними. Розтушовані стрілки обтяжували погляд.

Ба більше, під спалахами камер стало зрозуміло, що артистка не вгадала з тональним засобом, через що її шкіра на обличчі контрастувала зі світлими плечима.

Пропагандистські ЗМІ зарясніли заголовками про ганьбу Боні в Каннах та процитували коментарі в її соцмережах, де росіяни висміяли артистку.

Варто нагадати, що невдача в Каннах спіткала Боню вже вдруге. Минулого року її вивели з червоної доріжки через провокаційний образ та сумнівний напис про війну на сумці. В інший день, коли ведуча вийшла до фотографів, вони її просто проігнорували.

«Ч*рт прилизаний» — олімпійський чемпіон з боксу Олександр Усик викликав бурю негативу в свій бік

«Ще не вмерла Україна» — росіяни завзязто заспівали пісню Сердючки у місцевому караоке-клубі