in

Підмочила репутацію: Кіркоров кинув наречену та закрутив роман з ескортницею

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримує повномасштабне вторгнення РФ в Україну, засвітився в компанії нової обраниці.

Тривалий час одіозний артист був зустрічався з генеральною директоркою продюсерського центру Тетяною Тур. Наприкінці осені минулого року Кіркоров навіть зробив їй пропозицію руки і серця. Прихильники, затамувавши подих, весь цей період були в очікуванні пишного весілля. Однак, ця історія не увінчалася продовженням і Примадон знайшов нареченій заміну. Останнім часом Кіркоров з’являється на публіці разом із колишньою учасницею «Дома-2» 28-річною Марго Овсянніковою, яка родом з України, але будує свою кар’єру в РФ і мовчить про події на Батьківщині.

Нова обраниця Філіпа з’явилася з ним на церемонії вручення премії BraVo, а також супроводжувала його в турі «покаяння» в Донецьк, аби вимолити прощення в правлячоъ верхівки Кремля після участі в «голій вечірці» Насті Івлєєвої.

Однак, прихильники співака негативно відреагували на нові відносини свого кумира, адже подейкують, що Марго в минулому працювала ескортницею, а росЗМІ на приклад відшукало її сторінку на сайтах для дорослих, де вона ділилася світлинами в стилі ню.

Кіркоров на святкуванні Дня народження сина Марго

Читайте також: В інтимній обстановці: стали відомі подробиці про весілля Ані Лорак та Ісаака Віджраку

Близнюкам — перемога, а Скорпіонам — скандали: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 24 березня

Тезерам — нові можливості, Близнюкам — поліпшення ситуації: Таро гороскоп на 24 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку