in

Російська пропагандистка Симоньян злякалась отриманої «бандеролі з вибухівкою», а насправді в ній виявилась с*екс-іграшка з AliExpress

Пильні співробітники охорони головної російської пропагандистки Маргарити Симоньян виявили професіоналізм і запобігли спробі замаху на важливу персону.

П’ятничного ранку 19 травня голові телеканалу RT, що спеціалізується на промиванні мізків російським обивателям, надіслали пакет з невідомим вмістом. Тілоохоронці моментально помітили там сліди вибухівки та вилучили смертоносну посилку. Симоньян відразу написала про те, що трапилося у своєму Telegram, зайвий раз нагадавши про свою важливість.

«На моє ім’я на роботу надіслали бандероль зі слідами вибухівки (безпека виявила). Поліція розбирається», — повідомила пропагандистка.

Скріншот: Telegram

Яким же було здивування фахівців із вибухівки, коли вони виявили у посилці… китайський виріб для інтимних втіх. Швидше за все, 43-річна Симоньян сама і замовила виріб на AliExpress, випадково вказавши свою робочу адресу для доставки. У будь-якому разі замість піару пропагандистка стала об’єктом глузувань користувачів.

Сама ж пропагандистка не подала вигляду, що знеславилася і особисто опублікувала фото вмісту бандеролі у своїй соцмережі. «Бандероль із Гонконгу. Вибухового пристрою там не було. Зате виявилось ось що. Кажуть, це якась ‘віброкуля’ для сексуальних пригод. А на мене так пенал якийсь», – написала журналістка.

Скріншот: Telegram

«Ще не вмерла Україна» — росіяни завзязто заспівали пісню Сердючки у місцевому караоке-клубі

«Не кожному це доступно» — військовослужбовці звернулись до Віктора Павліка та «відпавили» його на фронт