in

«Обіс**вся від злоби!» — російський актор Олексій Панін, якого рошукує РФ, «перетравив» це з гумором

Актор Олексій Панін, якого оголосили в розшук в РФ, відреагував на це з гумором.

Він зазначив, що продовжить «щасливо жити в Європі». Спочатку він здивувався, коли на нього завели кримінальну справу в РФ, але швидко це «перетравив». Нині ж Панін «перетравлює» той факт, що він у розшуку.

«Як до цього можна ставитися? Вони кожного дня вигадують нові статті-на рівному місці прив’язують їх до людей, які нічого не зробили. Мабуть, раніше була рознарядка по «дискредитації російської армії», а тепер вийшла розрядка по «виправданню тероризму». Путінський режим бореться вже всіма способами з інакомисленням, з усіма незгодними», — розповів актор у коментарі для видання Limon.ee.

Панін вже дізнався, чи зможуть його «зловити» в інших країнах. За словами актора, Інтерпол не співпрацює з РФ, а тому він буде їздити Європою, а до Казахстану відправитися не ризикне. Також артист відмовиться від поїздок до Туреччини і Єгипту.

«Все це придумано, все це притягнуто за вуха. Природно, ніхто ніякий тероризм не виправдовував, а фраза, яка була сказана про Кримський міст — я дійсно порадів, що Путіну не все сходить з рук, адже за два дні до вибуху моста російською армією було завдано удару по житлових будинках в Україні, де загинули люди, цілі сім’ї», — зазначив Панін.

Також актор нагадав, що він вже вибачився перед українцями за те, що в 2014 році вірив російській пропаганді. За словами Паніна, йому соромно за слова «Крим наш», які він тоді вимовив.

«З першого дня війни я чітко позначив свою позицію, і, так, я дійсно порадів, що по улюбленому дітищу Путіна – шарахнуло, тому що не усе коту масляна. Мені було приємно, що десь Володимир Володимирович обіс**вся від злоби», — додав актор.

На початку травня стало відомо, що у РФ завели кримінальну справу на Паніна. Російські правоохоронці навіть провели обшуки, в квартирі, де колись він жив. Приводом для порушення кримінальної справи в РФ назвали радість Паніна під час «бавовни» на Кримському мосту.

Сьогодні ж стало відомо, що Паніна оголосили розшук в РФ. СК РФ звинувачує Олексія Паніна в тому, що він нібито «публічно виправдовує тероризм».

«У всіх змінилося життя» — українська співачка Полякова вперше відверто зізналась про проблеми зі своїм 60-річним чоловіком

США озвучило терміни, коли Україна отримає першу партію винищувачів F-16