in

«Таке черево від’їв!» — 47-річний Олексій Арестович призивного віку в пляжних трусах ніжиться на сонці в Ізраїлі

У перші місяці війни Олексій Арестович був одним із найпопулярніших та найвпливовіших публічних персон в Україні. У його прогнози вірили, до його заяв прислухалися, його важкий голос вселяв надію та впевненість.

Однак, коли після кількох гучних «зашкварів» Володимир Зеленський звільнив «головного заспокоїтеля» від обов’язків свого позаштатного радника, той перестав відігравати роль політика, який вдень і вночі переживає за свій народ, і показав своє справжнє обличчя.

Поки в Україні триває війна, наш Президент на іншому кінці світу проводить тяжкі переговори, переконуючи союзників передати нам винищувачі, а наші воїни проливають кров за кожен метр землі під Бахмутом, 47-річний Арестович вирушив поніжитися на сонці до Ізраїлю. Фото та відео знаменитості опублікував Telegram-канал Harley Quinn.

Зазначимо, що в Україні діє закон, згідно з яким чоловікам призовного віку дозволяється виїжджати за кордон лише за певних умов. Одним із таких є наявність трьох дітей. На перший погляд, становище Олексія Миколайовича відповідає цій вимогі – він має трьох дочок. Проте старшій із них уже виповнилося 18, відповідно, колишній радник президента не потрапляє під дозвіл.

Користувачі також відзначили, що в одних пляжних трусах Арестович зовсім не виглядає таким бажаним красенем, яким ми звикли бачити його по телевізору. «Викреслюю Арестовича зі списку фарбів цього сезону. Це ж треба було таке черево від’їсти. Прямо зараз. Пляж у Тель-Авіві. З дружиною та дитиною»– зазначив автор публікації.

«Бог вам суддя, побожні ви мої!» — путіністка Тетяна Васильєва обізвала Галкіна «свол*тою»: гуморист відреагував на погрози

Український футболіст Олександр Зінченко скоро вдруге стане батьком