in

«Забороняє мені рота відкривати» — Лія Ахеджакова, яка засудила війну в Україні, зізналась про своє життя в країні-терористкі

Відома актриса Лія Ахеджакова, яка засудила війну в Україні, розповіла про життя в Росії. Однак артистка не знала, з ким ділиться одкровеннями.

З Ахеджакової намагалися знущатися російські пранкери. Чоловік подзвонив актрисі і заявив, що він є представником зірки «Іронії долі» Барбари Брильської. Артистка повірила пранкеру і розповіла, що зараз їй не можна працювати в РФ, а тому вона їздить з гастролями в інші країни.

«Я б вже давно поїхала, мені пропонували… Мені заборонено в Росії працювати. За кордоном РФ, поки не закрили «залізну завісу», я можу грати», — зізналася Ахеджакова.

Пранкер заявив, що Брильська нібито запрошує актрису до Польщі. Ахеджакова була приємно здивована, але відмовилася від ідеї переїжджати. За словами актриси, вона вже не в тому віці, а тому їй складно зважитися на такі зміни. У РФ їй доводиться мовчати, але вона нічого не боїться.

«Співпрацювати і жити в Польщі вже не під силу… Адвокат мій забороняє мені рота відкривати…. Я не в страху живу… Поки у мене страху немає, я спокійно живу, поки вони мене не чіпають… Була б можливість, була б молода, тут же рвонула б», — розповіла актриса.

«Вона нікуди не дінеться!» — в Офісі президента України назвали заключний критерій завершення війни

«Вічний холостяк» Леонардо Ді Капріо засвітився з новою пасією, якою виявилась російська модель