in

Більше не «холостячка»: Ксенія Мішина «проговорилась» за свого нового обранця

Ксенія Мішина після довгих місяців мовчання нарешті наважилася натякнути на те, що у її житті є стосунки. Знаменитість дала дуже чіткий сигнал про те, що зараз вона не одинока жінка та має на кого покластися.

Проєкт “Холостячка” відкрив для українського шоу-бізнесу нову суперзірку: акторку Ксенію Мішину. У фінальній серії реаліті знаменитість визначилася зі своїм вибором і віддала руку та серце гумористу Олександру Еллерту. Пара одразу стала жити разом, подружилися між собою навіть діти. Потенційні молодята багато подорожували, спільно проводили час. Втім, влітку 2021-го року вони розбіглися, а артист і взагалі виїхав у США.

Проте, його колишня кохана зовсім не сумує. У її житті завжди було багато чоловічої уваги, а нещодавно вона натякнула, що обранець у неї є. Це зробила селебріті в Інстаграмі, відповідаючи на питання своїх прихильників.

“Чого така красива і без чоловічого плеча?”, — питаються фанати, на що Мішина відповідає: “Хто сказав..?”

Вірогідно романтичні стосунки у Ксенії є, але від шанувальників відбою не було з молодості. Ще до того, як вона пішла у кінематограф, у неї були серйозні стосунки. Власне ж з батьком її єдиного сина Платона. Проте, з чоловіком вона різко обірвала всі зв’язки ще до народження дитини, адже він вчинив з нею негідно, на її погляд.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення, Ксенія Мішина таки зв’язувалася з Олександром Еллертом і зірки разом евакуювалися з Києва. Відносини так і не поновили.

В мінісукні та з мікрофоном: українська співачка Катерина Бужинська приголомшила своєю фігурою до популярності

Ви такого ще точно не знали: посадіть ці 5 овочів в напівтіні і матимете гігантський врожай