in

«Ось таке побачення!» — Ксенія Мішина, вперше за тривалий час, сходила на побачення та показала обранця

За особистим життям відомої української актриси, а в минулому головної героїні реаліті-шоу “Холостячка”, уважно стежать сотні тисяч шанувальників.

Після розриву стосунків з переможцем романтичного проєкту з Мішиною Олександром Еллертом знаменитість залишається самотньою. Втім, це не засмучує зірку, адже вона має сина Платона, а також – вірних друзів.

З одним зі своїх товаришів і, за сумісництвом, колегою Ксенія Мішина нещодавно зустрілась. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала милий кадр зі своїм другом-актором Артемом Мануйловим. Опублікований кадр зірка українського кіно підписала доволі лаконічно, але цілком зрозуміло: “Дружбаня”.

Українська актриса Ксенія Мішина показала, з ким сходила на дружнє побачення

Знаменитість також коротко розповіла, куди саме запросив її друг Артем. За словами Ксенії Мішиної, разом вони вирушили до однієї з кондитерських. Втім, оскільки українська актриса стежить за власною фігурою та не дозволяє собі зайвих смаколиків, їсти щось у закладі, куди прийшла з другом, вона не стала. Натомість, зізналась у нещодавній Історії Ксенія Мішина, вона випила стаканчик гарячої води.

А ось Артем Мануйлов відмовляти собі у задоволенні поласувати частуваннями не захотів. Актор замовив собі декілька тістечок.

«А Ксюха ж нічого не їсть. Дружбаня з’їв три тістечка, а Ксюха кип’яточку попила. Ось таке побачення» – з гумором та усмішкою на вустах прокоментувала відома українська актриса Ксенія Мішина.

Нагадаємо, що восени 2022 року до відомої української актриси почав підбивати клинці незнайомий кавалер. Знаменитість отримувала від нього подарунки та запрошення на побачення. Після однієї з зустрічей Ксенія Мішина зізналась, що все пройшло ідеально, але поки що вона не хоче розкривати особистості свого залицяльника.

 

 

Жив на три сім’ї і бив сина: як виглядав батько популярного шеф-кухаря та судді «МайстерШеф» Ектора Хіменес-Браво

Марічка Падалко показала дорослого сина, якого народила у 31 рік