in

«Я забобонна людина» — український співак Олександр Пономарьов вперше розповів про зраду Мозгової та чи є у нього зараз обраниця

Український співак Олександр Пономарьов розповів, чому розлучився з попередніми дружинами Оленою Мозговою та Вікторією Мартинюк, і що наразі відбувається в його особистому житті.

В інтерв’ю Дмитру Гордону Пономарьов пригадав, що причиною розлучення з продюсеркою Оленою Мозговою стали зради з її боку.

«У мене відбулося так у житті, що зрадили. Я спробував пробачити, потім ще раз зрадили. Я не зміг пробачити і пішов. Так відбулося. Я Олену поважаю, вдячний їй за доньку. Тому нічого поганого не хочу про неї говорити», — сказав артист.

Від Мозгової у співака є донька Женя, а також він, як до рідної, ставиться до доньки Мозгової від її попередніх стосунків – Зої, яку виховував від 1,5-річного віку. Зараз Пономарьов вкрай рідко спілкується з Оленою, та до війни підтримував її музичні проєкти.

Другою дружиною Пономарьова була Вікторія Мартинюк. З нею вони перебували у шлюбі 4,5 року. За словами зірки, з нею не склалося, бо вони не зійшлися характерами.

«Не склалося. У мене було помилкове судження, що я людину зможу змінити. Це була моя помилка. Ми не співпали за характерами. А потім, коли вона сказала: «Обирай, або я, або Женя», донька моя. Женя ж зі мною жила після нашого розлучення з Оленою. Вона не дуже її любила і сказала: «Обирай». Я сказав, що доньку я обрати не можу, вона вже обрана. А дружину можу. Так ми і розійшлися», — розповів Пономарьов.

Від Мартинюк у співака є 16-річний син Сашко.

На запитання, що зараз відбувається в його особистому житті, Пономарьов відповів завуальовано. Втім, дав зрозуміти, що не самотній і дуже цінує ці стосунки.

«Все в порядку, тому давай це не рухати, щоб воно і далі було в порядку. Я забобонна людина зі студентських років, але розумію, що Біблія пише, що в це вірити не можна», — прокоментував Пономарьов.

У тельців з’явиться натхнення творити, а ракам — краще приділити час для сім’ї: гороскоп на 2 червня

Українська співачка Тоня Матвієнко показала свою 24-річну доньку, яку народила у 16 років