in

«Чоловік який мене втішав»: Наталка Денисенко повідомила про горе в сім’ї

Українська акторка кіно і дубляжу, зірка серіалу «Кріпосна» Наталка Денисенко повідомила сумні новини — її сім’я втратила одну людину. Нею виявився свекор артистки Григорій Афанасієвич — батько її чоловіка, актора та воїна ЗСУ Андрія Федінчика.

На своїй сторінці в Instagram Денисенко зазначила, що про швидку кончину рідної людини вони знали вже після Великодня — весь інший час їм залишалося лише чекати неминучого.

З великою скорботою і сумом Наталка розповіла, яким запам’ятає Григорія Афанасієвича, та показала його фото, яким чоловік, який її підтримував, запам’ятається особисто їй.

«Сьогодні помер мій свекор Григорій Афанасієвич Федінчик. Це величезна втрата для нашої сімʼї!!! Коли я казала, що зараз важкий період , то я мала саме це на увазі… Бо після Великодня ми отримали найневтійшнійші новини… Дуже важко жити, знати, і чекати, що твоя рідна людина помирає. Ще важче моєму чоловікові і його сімʼї… Мої співчуття!!! Царство небесне нашому татові. Хочу, щоб він лишився в пам’яті таким, як на фото, бо він таким і був… Це була така світла, весела і позитивна людина! Чоловік який мене підтримував і втішав, чоловік якого дуже бракуватиме!!! Величезна втрата для нас… Ми будемо дуже сумувати!!!!! Спочивай з миром», — пише Наталка Денисенко.

«За 2-4 дні Каховське водосховище щезне»: вранці буде пік розливу води – Укргідроенерго

Не змогла більше мовчати: Софія Ротару відреагувала на теракт на Каховській ГЕС