in

Не змогла більше мовчати: Софія Ротару відреагувала на теракт на Каховській ГЕС

Українська співачка Софія Ротару відреагувала на підрив Каховської ГЕС. Окупанти зруйнували дамбу, вони фактично знищили і ГЕС, і Каховське водосховище.

Артистка не змогла проігнорувати вчинок росіян, який приносить катастрофічні наслідки. Вона розповіла про підрив Каховської ГЕС в Stories на своїй сторінці в Instagram.

Ротару показала колаж. На ньому Каховська ГЕС зображена до і після підриву. Як видно з фото, дамбу просто «знесло», вода хлинула з величезною силою. Співачка не стала ділитися своєю думкою і залишати для фанатів послання з текстом. Замість цього вона додала емодзі з розбитим серцем, а також поставила геолокацію — Каховка.

Фото: скріншот

Підрив Каховської ГЕС — що відомо

Вранці 6 червня стало відомо, що окупанти підірвали Каховську ГЕС. Незабаром в Укргідроенерго розповіли, що станція не підлягає відновленню. Підрив дамби призвів до підтоплення безлічі населених пунктів, серед яких і Херсон. Вже відомо, що наслідки добираються і до Миколаєва.

Українські зірки з болем у серці відреагували на підрив ГЕС. Вони не можуть приховувати свої емоції і говорять все, що думають про РФ. А співачка Світлана Тарабарова, яка народилася і виросла в Херсоні, не змогла приховати смуток, але зазначила, що росіяни все одно не зломлять наш дух.

«Чоловік який мене втішав»: Наталка Денисенко повідомила про горе в сім’ї

Холера та гепатит А на черзі: науковець розповів про нові загрози після підриву дамби Каховської ГЕС Холера та гепатит А на черзі: науковець розповів про нові загрози після підриву дамби Каховської ГЕС

Back to Top

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

To use social login you have to agree with the storage and handling of your data by this website. %privacy_policy%

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.