in

65-річна мама Дана Балана позувала в Італії на фоні «дерева українців» з оголеними ніжками

Мама відомого молдавського артиста Дана Балана, 65-річна Людмила Балан, поділилася з фанами новим фото. На ньому вона показалася у відвертому наряді.

Так, артистка приміряла міні-сукню з паском на талії, який підкреслив її тоненьку талію. Свій образ мама співака доповнила босоніжками на підборах та стильними сонцезахисними окулярами з напівпрозорими лінзами. Жінка стежить за фігурою, у свої 65 років вона може похизуватися стрункими ніжками та підтягнутою фігурою.

В описі до нового фото мама Дана Балана згадала про Україну. Вона позувала на тлі великого дерева, яке, як виявилося, називають «деревом українців».

«У місті Парма в Італії молдавани показали мені «дерево українців». Це велике, міцне та красиве дерево, як український народ!» — написала артистка.

У коментарях українці подякували мамі Балана за підтримку. Окрім цього, фанати зробили жінці компліменти, їх приємно вразила її фігура. Коментатори пишуть:

  • «Приємно, що кохана українцями пані Людмила в далекій Італії згадує Україну. А від «Дерева українців» набирається сили, мужності, відваги, які є в українського народу. Дякую за підтримку в ці важкі часи України. Любимо і шануємо вас»
  • «Дякую за підтримку та любов до нашої держави. Ви чарівна»
  • «Красуня! На тлі природної могутньої краси».

«Їм взагалі всі до д*пи!» — Ігор Кондратюк прокоментував, чому Лорак та Повалій зрадили Україну

Кіркорова зняли нишком, як він милується своїм новим животом та кубиками пресу