in

«Їм взагалі всі до д*пи!» — Ігор Кондратюк прокоментував, чому Лорак та Повалій зрадили Україну

Продюсер Ігор Кондратюк прокоментував, чому співачки-зрадниці Ані Лорак і Таїсія Повалій не стали на захист України з початком повномасштабного вторгнення.

Кондратюк, який раніше відреагував на скасований концерт Лободи в Києві, вважає, що Лорак і Повалій абсолютно однаково на всіх. Саме тому вони не засудили російську агресію та продовжують розважати росіян і жити в країні-терористці.

«Це може казати про те, що їм усе до дупи. Україна, вбиті українці, знищені міста. Боюся, що їм і росіяни до дупи. Їм взагалі всі до дупи. Їхні діти їм до дупи, їхні мами. Все, що є на світі», — сказав Кондратюк в інтерв’ю «Українській правді».

Також продюсер обурений тим, що багато артистів-запроданців досі мають звання «заслужених» і «народних» в Україні.

«Я не розумію, чому не можна відкликати ці звання. Ми з Євгеном Рибчинським говорили. Він колись був у Верховній Раді депутатом. Я кажу: «Євгене, от чого?». Він каже: «Я вже написав петиції, і до мене писали. І дуже неможливо зняти це звання». Чому неможливо?… Через 40 років може воно буде… А ви знаєте, скільки «заслужених», «народних» і «героїв» України зараз мешкає в Криму? І їм абсолютно пофіг, який там прапор на міськраді», — сказав Кондратюк.

Продюсер вважає, що артистам взагалі не мають давати звання та ордени, і пояснив свою думку:

«Навіщо росіянам давали (звання – прим.ред.) – не знаю. Навіщо українцям давали – не знаю. Навіщо зараз масово українським артистам дали ордени, медалі – не знаю. Або ти в шоубізнесі, або ти носиш …. Ти розберися із собою. Або ти співак, або ти орденоносець. Тому що ці речі ніяк не суміщаються», – сказав Кондратюк.

«Стара бабця»: Надія Кадишева «виповзла» на сцену та ошелешила своїм виглядом (фото)

65-річна мама Дана Балана позувала в Італії на фоні «дерева українців» з оголеними ніжками