in

Подруга Антоніни Пеперної розповіла, чому донька Сумської замовчує війну і продовжує жити в Москві

Відома українська актриса Катерина Кузнєцова розповіла про старшу доньку Ольги Сумської, яка мовчить про війну та продовжує жити у РФ. Раніше вона спілкувалася з Антоніною Паперною. Вони підтримували непогані стосунки.

«Ми не спілкуємося так, як раніше. Ну ми просто й раніше не дуже близько спілкувалися через те, що в неї родина, в неї якісь обов’язки, в мене була робота. Але ми одна до одної завжди дуже чемно ставилися, вітали одна одну», — розповіла Кузнєцова в інтерв’ю Славі Дьоміну.

На думку актриси, Паперна може мовчати через дітей та свого чоловіка-росіянина. Кузнєцова припускає, що донька Сумської приховує свою позицію через страх.

Паперна веде активне світське життя у Москві

«Я думаю, що це через дітей, звісно. Тому що в неї маленька дитина… Можливо, там чоловік по-іншому якось налаштований. Я не торкалася з нею цієї теми, я не впевнена, що вона б зі мною про це розмовляла», — зазначила актриса.

За словами Кузнєцової, у кожної людини є власна історія. Деякі артисти, які мовчать про війну та «забули» про Україну, її обурюють. Проте є такі люди, які можуть бути налякані, наприклад, чоловіком, зазначила актриса.

«Чоловіки кажуть: «Я тебе не відпущу, дітей не дам». Я не знаю, як це, кожна історія вона дуже-дуже індивідуальна», — додала Кузнєцова.

Ахтем Сеітаблаєв вперше з’явився з новою дівчиною на допрем’єрному показі «Рашизм. Історія хвороби»

Не в змозі сама пересуватися: в мережі показали фото Валюхи зі «Сватів», алкозалежної Тетяни Кравченко