in

Головне щоб Максиму подобалося! – Пугачова похвалилася збільшеними губами та нарвалася на критику шанувальників

Не секрет, що Алла Пугачова, яка переїхала до Ізраїлю, зовсім не нудиться від нудьги на новому місці проживання.

Поки Максим Галкін активно колесить світом, розважаючи шанувальників і паралельно доносячи правду про події в Україні та обставини реального життя в Росії, Примадонна веде активне світське життя на Землі Обітованій, благо заходів за участю однодумців Пугачової в Ізраїлі зараз хоч греблю гати. Нещодавно співачка відвідала концерт соліста біт-квартету «Секрет» Максима Леонідова, який також публічно засудив вторгнення в Україну.

Артист опублікував спільне фото, у підписі до якого з гордістю зазначив, що Пугачова вперше побувала на його концерті та порівняла його з неперевершеним Андрієм Мироновим.

Фото: www.instagram.com/themaxleonidov

На знімку Алла Борисівна позувала на першому плані і увагу прихильників одразу ж привернули помітно збільшені губи 74-річної зірки. Багато хто вирішив, що Примадонна не втрималася від спокуси і зробила собі операцію або скористалася послугами косметолога. Крім цього, у Пугачової «підтяглося» підборіддя, нижня частина обличчя стала «гострою».

Фоловери висловили захоплення у змінах улюбленої артистки:

  • До концерту Леонідова Пугачова, мабуть, побувала у чудового хірурга
  • А що з губами накачені?
  • Які губи, просто вау!
  • Я не впізнав Аллу Борисівну. Вітаю з успішним концертом 🙌❤️

Не обійшлося і без тих, кому експерименти Пугачової не сподобалися:

  • Під очима мішки
  • Боже, що з її обличчям? 🤭
  • Ніс як після п’яти пластичних операцій.

Користувачам залишається висловлювати свої думки у коментарях. Невідомо, трапляться вони на очі Алли Борисівній чи ні, проте головне, щоб її красу оцінив коханий чоловік.

Олег Винник розкрив деталі своєї рідкісної хвороби: «Сьогодні гірше, аніж тиждень тому»

Друзі, це суддя з Херсону Олена Ковбій. Вона воює з перших днів великої Війнu. І ось саме такі люди, мають повне право з гордістю носити звання Судді.