in

«Кому зйомки, а комусь така гірка реальність» — Тарас Цимбалюк нарвався на хейт, показавшись у військовій формі та зі зброєю в руках

Український актор зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Тарас Цимбалюк неочікувано показався у військовій формі та зі зброєю в руках.

Як повідомив знаменитість у своєму Instagram, він знімається у воєнному серіалі «Зв’язок». У стрічці покажуть, як змінилося життя українців після початку повномасштабного російського вторгнення, зокрема про те, як люди жили годинами без світла, чули постійні вибухи та спілкувалися з рідними на відстані.

Судячи з кадрів, де Тарас Цимбалюк постає у військовій формі, касці та зі зброєю в руках, він зіграє роль українського військового, який захищає країну від російських окупантів.

У коментарях під фото підписники Тараса зазначили, що цю роль мав би зіграти справжній захисник, адже щоб передати емоції та почуття воєнних треба вступити до лав ЗСУ та служити на фронті.

До речі, сам Тарас Цимбалюк у січні цього року повідомив, що отримав повістку. Актор вже пройшов медогляд та перебуває в черзі у військкоматі. Щоправда, згодом артист прокоментував, що в тилу буде набагато корисніший військовим, аніж на фронті. Завдяки своїй медійності актор збирає кошти на потреби ЗСУ та грає благодійні вистави.

«Стара дура без мізків» — Лоліта жорстко зганьбилася прямо на сцені (відео)

Блогерка-мільйонниця Юлія Верба поділилась оголеними світлинами з відпочинку та розповіла про здійснену давню мрію