in

Сто осіб з ножами: під Москвою сталася масова смертельна бійка у військовій частині

Під Москвою у країні-агресорці Росії сталася масова бійка у військовій частині, в результаті чого загинув один контрактник.

Про це повідомляють Telegram-канали, публікуючи відео масової сутички. Зазначається, що участь у бійці взяли близько ста осіб, деякі з них мали при собі ножі. Один з учасників конфлікту помер у лікарні.

Конфлікт розгорівся через те, що один з російських контрактників без дозволу пішов до магазину. Після цього його побили представники військової поліції за порушення статуту. А далі ввечері розгорілася масова бійка, коли товариші захотіли заступитися за постраждалого.

Зазначається, що нібито про цей випадок повідомили у військову прокуратуру. У Міноборони країни-агресорки РФ цей інцидент офіційно не коментували.

На території цієї військової частини у селі Калінінець Московської області базується 15-й мотострілковий полк Таманської дивізії. Як відомо, туди привезли контрактників із Кузбасу. Там вони проходили підготовку, після якої їх мають відправити на війну проти України.

Відома російська співачка публічно зізналась в алкогольній залежності

Тимур Мірошниченко озвучив страшний діагноз названого сина: «Може ніколи не заговорити»