in

18-річна донька Полякової похизувалася новим кольором волосся та засвітила пишний бюст у купальнику

Донька української співачки Олі Полякової — Марія Полякова – похизувалася новим кольором волосся та засвітила у купальнику пишний бюст.

Як повідомила 18-річна блогерка в Instagram-stories, вона наважилася на незначні зміни у зовнішньому вигляді. Маша перефарбувала волосся. Щоправда, донька Полякової залишилася рудою, однак колір став трішки темнішим. Як зазначила 18-річна дівчина, їй неабияк подобається.

«Я просто зараз обожнюю свій новий колір волосся. Що ви про нього скажете? Він все одно рудий, але набагато темніший, ніж у мене був раніше. Мені він так подобається, я не можу вам передати це», — поділилася з прихильниками Маша.

Також Полякова-молодша опублікувала й пікантну світлину. Маша показалася у купальнику та засвітила пишний бюст. Таким чином блогерка поглузувала з надокучливих користувачів, які почали виписувати, щоб вона краще показала бюст, замість нової зачіски.

Нагадаємо, Маша Полякова не соромиться публікувати у фотоблогу зухвалі знімки. Нещодавно дівчина показала палкі поцілунки з коханим та продемонструвала непристойний жест.

Колишня Остапчука різко звернулася до ексчоловіка: «Не хочу, щоб брехали і крали»

Макс Барських з оголеним торсом у спортзалі похизувався сталевими м’язами