in

Незважаючи на протести українців: запроданка Лорак все ж виступила в Туреччині

Співачка-зрадниця Ані Лорак, якій напередодні українська громада у Туреччині зуміла зірвати концерт у місті Анталія, все ж таки дала концерт.

Щоправда, відбувся він вже в іншому місті – Белек. Артистка, яка підтримує вбивство російськими окупантами українського народу і мовчить про вторгнення рф до рідної країни, знайшла спосіб заробити гроші у Туреччині.

Про свій виступ у місті Белек артистка-мовчунка розповіла в Instagram. Вона виступила у синій мінісукні, яка підкреслила зайву вагу, яку Лорак останнім часом набрала.

Скріншот: Instagram

Очікувано, Лорак співала російськомовні пісні, а в залі підспівували запроданці. З чого можна зробити висновок, що її прийшли послухати росіяни, які наразі перебувають у Туреччині.

Скріншот: Instagram

Нагадаємо, 25 липня з’явилася інформація про те, що рада директорів холдингу Kilit Hospitality Group, до складу якої входить мережа готелів Nirvana, вирішила скасувати концерт Лорак. А все тому, що українці збунтувалися проти знаменитості, яка вже більше року мовчить про повномасштабне російське вторгнення і продовжує жити і виступати в країні-агресора.

Консул України в Анталії Олександр Воронов говорив про те, що власники холдингу підтримують Україну, тому «блокують» виступ артистки.

«Заробітчанка» Ані Лорак знайшлася на містечковому святі в РФ

Тельцям — вороги, Ракам — скандал: гороскоп на 27 липня по картах Таро