in

«Заробітчанка» Ані Лорак знайшлася на містечковому святі в РФ

Співачка українського походження Ані Лорак втратила прихильність як української, так і російської аудиторії абсолютно очевидним бажанням зберігати нейтралітет в тому, що стосується війни в Україні.

Через таку пасивність в країні-агресорі, куди артистка вирушила в пошуках кращого життя і більших гонорарів, на великих концертних майданчиках їй не раді, через що доводиться перебиватися випадковими заробітками.

Так нещодавно росЗМІ повідомили, що Лорак виступила на концерті, присвяченому Дню металурга в Набережних Челнах. У своїх соціальних мережах артистка цей концерт вважала за краще приховати, ймовірно, побоюючись чергової хвилі критики.

Однак задумам співачки не судилося збутися: на своїй сторінці в Instagram її фото виклав організатор концерту, продюсер Борис Рубіновський, зі словами подяки.

До слова, на концерті в Набережних Челнах засвітився й інший український вокаліст — Олександр Панайотов, родом із Запоріжжя. Рубіновський також співпрацює з артистами-путіністами Ларисою Доліною, Філіпом Кіркоровим, Олегом Газмановим та ін.

Ольга Фреймут зачарувала рідкісним кадром з чоловіком у Львові

Незважаючи на протести українців: запроданка Лорак все ж виступила в Туреччині