in ,

«Скучаю, але кожен день віддаляє від України» – Василіса Фролова поскаржилася на важке життя в Дубаї

Українська телеведуча Василіса Фролова, яка нині мешкає за кордоном, обурила українців.  Вона поскаржилася на «тяжку долю» тих, хто виїхав на тлі повномасштабної війни.

«Сьогодні півтора року за кордоном.. Які б підсумки я не підбила, все одно їх легко перетворять на хейт. Але стільки українського в моєму житті, як за цей період, не було ніколи. І річ не у кількості вишиванок. Стільки занурення в традиції, в історію, суть, в досить непомітне-звичайне, стільки плідних зустрічей і справ для України неможливо було уявити і спланувати», — написала ведуча.

Фролова заявила, що сумує за людьми. Втім, вона вважає, що в Україні можуть не робити так, аби ті, хто поїхав за кордон, повернувся.

«Ми далеко, але ми робимо те, що маємо. Я дуже сумую за людьми, але я не впевнена, що хтось колись буде робити щось, аби я повернулась. Кожен день ще більше віддаляє від України тих, хто поїхав, і це величезна трагедія», — заявила Фролова.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Vasilisa Frolova 🇺🇦 (@vasyafrolova)

Допис ведучої викликав чимало обурення. Коментаторів розізлили скарги Фролової. Вони пишуть:

  • «Я теж за кордоном. А чому хтось повинен робити щось, щоб ми повернулись?»
  • «Не ганьбіться, приберіть цей пост. Найкращі люди гинуть за те, аби вам було куди повернутися»
  • «Вам замало, що роблять наші захисники для вашого повернення? Хто прагне —  шукає можливість, хто не хоче — причину. Я так зрозуміла, що ваш вибір зроблено. Не треба виправдовуватись»
  • «Щось колись буде робити… Тобто? Вже 1,5 року хлопці гинуть кожного дня, волонтери 24/7 допомагають захисникам, вони роблять колосальну роботу що б ви та інші, хто втік з країни, могли повернутись та жити далі мирним життям»

Тельцям — поцілунок удачі, Терезам — розплата за гріхи: гороскоп по картах Таро на 2 серпня

«Він у мене смоктав. Я у нього теж» — відомий російський актор розповів, що мав інтимні відносини з Кіркоровим