in

«Я шукав тебе все життя!» — український «Краш» Дехтяренко з СБУ одружився з відомою телеведучою

14 жовтня речник Служби безпеки України Артем Дехтяренко одружився з українською телеведучою «24 Каналу» Анастасією Норіциною.

Свою славу серед представниць жіночої статті Дехтяренко отримав після коментування перехоплених розмов окупантів. Відтоді українки захопилися його почуттям гумору та зовнішністю і віднесли завидного холостяка до списків головних «крашів» країни.

Весільна церемонія молодят відбулася у Міністерстві юстиції України у день народження нареченої. Аби привітати молоду сім’ю з важливою подією на урочистості прибув міністр юстиції Денис Малюська. Відповідними знімками зі свята поділився Дехтяренко на своїй сторінці у Фейсбук, залишивши для своєї обраниці зворушливі слова.

Міністр юстиції Денис Малюська був присутній на церемоні

«До цієї миті я шукав тебе все життя, щоб бути поруч з тобою решту свого життя. Разом за будь-яких обставин! І у час війни, і в день нашої Перемоги!» — написав Артем.

Для розпису Норіцина одягла українське плаття-вишиванку, оздоблене квітковим орнаментом. Доповненням розкішного образу став символічний букет нареченої з бавовною. Речник СБУ постав у військовій формі.

«Ти нечисть, вор, який зараз робить бізнес на крові хлопців» — мер Житомира вчергове попав у скандал із заміною бруківки

Помер відомий соліст Національної опери України