in

Майже тисячу доларів за добу: Полякова похизувалася кадрами відпочинку з елітного курорту в Італії

Відома співачка Оля Полякова показала, що навіть у нинішні часи не останній кусок хліба доїдає. Суперблондинка показала кадри з елітного італійського курорту.

Зіркова мама і співачка Оля Полякова нещодавно відправилася на відпочинок, прихопивши із собою старшу дочку Марію. Відправилася знаменитість не просто на курорт, а у справжній велнес-центр в Італії.

Нині, щоб дістатися на південь Європи потрібно пройти чималий шлях, адже з України зараз літаки літають хіба що ліквідувати ворожі позиції. Саме тому, слід спочатку дістатися бодай сусідньої Польщі, а далі вже можна сідати на літак. Така мандрівка вже обійдеться у копієчку.

Називається елітний “санаторій” Palazzo Fiuggi. До речі, визнаний культурною спадщиною Італії і місце де у минулому був навіть Пабло Пікассо. Це 6000 квадратних метрів, де є басейн, спа-процедури, а проживання організовано на найкращих віллах та вишуканих помешканнях. Інтер’єри вражають. Ось, наприклад, як виглядає вілла Луїза, яку одразу пропонують на сайті комплексу. Виглядає все так, наче це фото з каталогу нерухомості для мільярдерів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

До речі, співачка поділилася думками про те, що давно обіцяла собі такий відпочинок і ще до повномасштабного вторгнення хотіла поїхати до велнес-центру. Проте, у 2022-му їй довелося виїхати за кордон лише в евакуацію… Лише зараз Полякова відважилася влаштувати собі відпустку, а за одне й взяти Машу, яка вже нині студентка.

І ось, ми підходимо до найголовнішого: у скільки ж міг обійтися відпочинок Ользі? На сайті побачити ціну неможливо, адже потрібно зв’язуватися з менеджером і прораховувати програму персонально. А ось на сайтах-агрегаторах готельних пропозицій можна знайти, що лише проживання у найпростішому номері без процедур та оздоровчих програм обійдеться не менше $900 за добу.

Скріншот

Нагадаємо, що Оля Полякова відправила минулого року дочок навчатися у Великобританію.

«Разом пришвидшуємо перемогу» — Влад Яма після шквалу критики похвалився подякою від військових

«З’явився наш прапор» — Джонні Депп на концерті потужно підтримав Україну та поспілкувався з біженкою з Маріуполя