in ,

З довгим волоссям і спокусливо відкритим торсом: як виглядав співак Віктор Павлік 35 років тому

Свою кар’єру український співак Віктор Павлік почав ще у далеких 80-х. Зараз він доволі популярна медійна особа, але яким він був 35 років тому?

На початку своєї творчої кар’єри, Віктор Павлік займав посаду художнього керівника у ВІА “Еверест”, а пізніше приєднався до гурту “Анна Марія”. Поступово, артист розпочав свою успішну сольну кар’єру. Паралельно з музичним зростанням, він активно змінював не лише свій репертуар, але й образ.

В кінці 80-х років Віктор Павлік спокушав серця прихильниць своїм стильним виглядом. У ті часи, він володів довгим, кучерявим волоссям, підкреслено модними нарядами та прикрасами. Зокрема, артист виділявся об’ємними сережками у лівому вусі.

У період з 1992 по 1995 рік Павлік був солістом групи «Анна Марія». Музикант давав багато концертів і став дуже популярним у шанувальників.

Як виглядав відомий український співак Віктор Павлік на початку кар’єри

Знаменитість запам’яталася суспільству своїм образом з відкритим торсом. Також артист дуже полюбляв модні обтислі штани та шкіряні жилетки. До речі, після того, як Віктор Павлік повернувся з Туреччини до України, з його хітом “Шикидим” відбулася справжня феєрія серед його шанувальників.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Віктор Павлік (@viktorpavlik)

Віктор Павлік ще неодноразово змінював свій імідж. Одним із яскравих перевтілень співака вважався час, коли від його довгих красивих кучерів нічого не залишилося.

Стрільцям — грошовий вулкан, Овнам — крики і обман: гороскоп по картах Таро на 5 серпня

«Дійшли фінальної точки» — дружина Віктора Павліка повідомила результати тривалого обстеження 2-річного сина через затримку мовлення