in

«Олексій рідко буває в Україні» — колишня Потапа розповіла чи спілкується Потап із їхнім сином-підлітком

До початку офіційних відносин з Настею Каменських Олексій Потапенко 14 років був одружений зі своєю партнеркою з бізнесу Іриною Горовою, з якою вони розлучилися 2014-го.

Роман з NK почався у Потапа ще задовго до розлучення і останні 5 років вони з дружиною практично не жили разом. Найважче розлад між батьками переживав син Потапенка та Горової Андрій. Зараз хлопцеві 15 років — вік у якому йому як ніколи важливе спілкування з батьком. Про нинішні стосунки продюсера з колишньою дружиною та сином Ірина та Андрій особисто розповіли у спілкуванні з журналісткою «Люкс ФМ».

Приємною несподіванкою для шанувальників скандального репера стала заява Ірини Горової про те, що її колишній чоловік є добрим батьком та підтримкою їхньому синові, незважаючи на те, що артист нечасто буває в Україні через постійні закордонні відрядження.

Ірина Горова із сином Андрієм та Потапом

«Для нас важливо, незважаючи на те, що кажуть, щоб у сина був батько, і вони спілкувалися. Андрію потрібний досвід поспілкуватися на всі чоловічі теми. Реально Олексій – дуже класний батько і ніщо не може вплинути на їхні стосунки» , – запевнила Ірина.

Олексій Потапенко із сином

Те, що співак є зразковим батьком, підтвердив і сам Андрій Потапенко. Слуги про те, що вони з батьком не контактують, він назвав лише домислами і закликав у них не вірити. «У нас із ним добрі стосунки, не слухайте ЗМІ. Звісно, ​​ми у контакті, я до нього приїжджаю», — зазначив Потапенко-молодший.

Читайте також. «Це вже серйозна дата!»: Віктор Павлик уперше за довгий час показав свого сина від першого шлюбу та привітав його з важливим святом.

У Овнів — новий бізнес, а Водоліям — труднощі на життєвому шляху: гороскоп на 24 квітня

Кетрін Зета-Джонс показала красуню-доньку від 79-річного Майкла Дугласа і зворушила зверненням до неї