in

«Намагались здерти 300 баксів» — українські митники вимагали від британського волонтера хабар, щоб той завіз авто для ЗСУ

Українські митники вимагали від британського волонтера 300 доларів, щоб той завіз пикап для ЗСУ. Волонтер відмовився і поїхав геть.

Митники вимагали хабаря за допомогу ЗСУ

«Британець довіз пікап до українського кордону, попросив передати військовим. З нього намагались здерти 300 баксів. Чувак розвернувся і принципово поїхав назад. І потім ви хочете, щоб я просила його тут, в Англії, донатити? Які аргументи знайти, щоб перекрити подібний сюр?», — емоційно написала жінка.

Кіосе нагадала, що для абсолютної більшості іноземців війна Росії проти України не є нагальною проблемою. Саме тому допомога іноземних волонтерів є на вагу золота.

«Тут ніхто вже не говорить про війну, поки ми, українці, не нагадаємо. Іноді, реакція така, що тобі здається, ніби, зіпсував оточуючим настрій своїм Черніговом», — пояснила вона.

«На кнопочки натискають, а душі мертві» — Галкін викликав істерику у росіян постом про дівчинку, яку РФ вбила ударом по Чернігову

Воювати підуть всі чоловіки: у ВР назвали умову