in ,

«Я знаю, що однією ногою стою в могилі»: супермодель Лінда Євангеліста зізналася, що невиліковно хвора

Відома канадська супермодель 90-х, муза Yves Saint Laurent, Chanel, Versace — Лінда Євангеліста приголомшила інтернет-простір новиною, яку приховувала 5 років. Зірка вперше відверто зізналася про те, що стала жертвою онкології.

Хворобу було діагностовано у 2018 році — після планового візиту моделі до мамолога. Тоді ж Лінда прийняла рішення про здійснення подвійної мастектомії (видалення обох грудей — цю операцію роблять, щоб уникнути рецидиву).

«Я без вагань обрала подвійну мастектомію, оскільки хотіла залишити це все позаду і не мати з цим справи. Я хотіла жити і не збиралася дозволити раку грудей вбити мене,» — розповіла Лінда Євангеліста.

В липні 2022 — через чотири роки після операції — стало відомо, що онкоклітини поширилися на грудний м’яз моделі. На цей раз Лінда була ладна на все — аби тільки зберегти своє життя.

«Я сказала  лікарю: «Викопайте дірку в моїх грудях. Я не хочу, щоб це виглядало добре. Я хочу щоб Ви провели розкопки. Я хочу побачити дірку в своїх грудях. Ви розумієте мене? Я не помру від цього. Я знаю, що однією ногою стою в могилі — але я в настрої святкувати.» — додала Євангеліста.

В 2016 році Лінда Євангеліста призупинила свою професійну діяльність. Нагадаємо, що модель стала першою з поміж своїх колег, кому пропонували надвисокі гонорари лише за появу на якомусь модному заході. І саме їй належить найкрилатіша фраза в індустрії: «Я не встану з ліжка менше ніж за десять тисяч доларів».

«Такого голосу ще не чули!» – виконання вчителькою з дітьми «Ой, у лузі» під час свята «Першого дзвоника» пройняло присутніх до мурах

Рибам — чвари з коханою людиною, а Тельцям — несподіваний сюрприз: гороскоп на 8 вересня