in

«Такого голосу ще не чули!» – виконання вчителькою з дітьми «Ой, у лузі» під час свята «Першого дзвоника» пройняло присутніх до мурах

Гімн українських січових стрільців «Ой, у лузі, червона калина» у часи повномасштабної війни рф проти України став, без перебільшення, одним з національних символів нашої держави.

Його виконують професійні артисти на світових сценах, герої на передовій, малеча у дитячому садку і бабусі на вечірніх посиденьках у селі. Співають у кого як виходить, але завжди щиро, від душі. А іноді виконання славня виходить настільки пронизливим і потужним, що примушує чимдуж битися серце а по всьому тілу пробігають мурахи.

Таким талантом володіє вчителька з Житомирщини на ім’я Дарія (dariiyalev). Коли на цьогорічному святі Першого дзвоника вона разом зі своїми вихованцями затягнули перші слова знаменитої пісні, усі присутні були просто приголомшені силою голосу педагогині і дружнім творчим виконанням її малечі.

@dariiyalev #мої найкращі дітки#1вересня#українапонадусе💙💛 ♬ оригінальний звук — _dasha_

Відео на каналі Дарії у TikTok набрало майже пів мільйона переглядів і близько тисячі коментарів:

  • Вчителька виглядає як голівудська актриса
  • Який голос гарний, аж мурахи по шкірі🥰🇺🇦
  • ви справній вчитель. я думаю ,що і дітки будуть вас і любити ,і поважати. ви з ними в одному строю з першого дня
  • З такими вчителями, можемо не переживати за продовження нації) Дякую
  • Заслуховуюсь 🥰 надзвичайний голос !
  • Шановна пані ви богиня голосу 👏👏👏Плескаю вам в долоні стоячи. Ви найкраща та ваші дітки також) Хай вас всіх Бог оберігає і ваші сім’ї.
  • ОСЬ ЯКИЙ ВІН,ГОЛОС УКРАЇНИ!!!!🥰

Читайте також: «Путін, щоб ти зд*х» — Вєрка Сердючка запалила на сцені в Маямі разом із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним

«Путін, щоб ти зд*х» — Вєрка Сердючка запалила на сцені в Майамі разом із головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним

«Я знаю, що однією ногою стою в могилі»: супермодель Лінда Євангеліста зізналася, що невиліковно хвора