in

«Мама попереджала: «Адже ти розумієш, що він того?!»» – Сумська вперше розповіла мерзенну правду про свого першого чоловіка

Народна артистка України Ольга Сумська з 1996-го року живе у щасливому шлюбі з Віталієм Борисюком, і воліє не згадувати про свого першого чоловіка, популярного актора Євгена Паперного.

Проте, іноді журналістам все-таки вдається вивудити деякі подробиці життя актриси з першим чоловіком. Так сталося і під час ефіру програми «Мекнув — питайте», який вийшов кілька днів тому на каналі ведучого Володимира Остапчука. Під час розмови 57-річна знаменитість заговорила про вплив батьків на те, як складаються стосунки між молодятами.

«Давайте згадаємо мій перший шлюб. Мама мене попереджала: «Доця, він же ловелас. Ти знаєш, скільки було… Ти ж знаєш, що він того? Мама була на 100% права. Але хіба слухала маму? Я все одно за нього вийшла – і все!», – відверто сказала Сумська.

Варто зазначити, що після всього цього артистка наголосила, що ні про що не шкодує і не без гордості відзначила: «Знаєте, як він говорив? Що єдина жінка, якої він не зраджував – це я! Знаєте, як це приємно чути?».

«Це і не дивно» — продюсер Костянтин Меладзе закрутив роман з екс-учасницею «ВІА Гри»

«Вели, наче бабусю…», – після чергової операції Кіркорова вивели на сцену під руки