in

«Це і не дивно» — продюсер Костянтин Меладзе закрутив роман з екс-учасницею «ВІА Гри»

Зіркове подружжя продюсера Костянтина Меладзе та української співачки Віри Брежнєвої від початку повномасштабної війни зібрало навколо себе багато різних чуток.

Пропагандисткі джерела на всю поширюють інформацію, що пара розлучилася і кожний живе своїм життям. Причиною цього стало те, що продюсер не хотів публічно засудити кроваву диктатуру Путіна, а Вєра відразу ж виступила в підтримку України та поїхала до Польщі, де активно зайнялась благодійною справою та волонтерством.

І ось, днями розлетілась нова порція пліток, що Меладзе закрутив роман з молоденькою екс-учасницею групи «ВІА Гри». Нею стала Софія Тарасова. Композитор вже встиг написати для нової обраниці ліричну пісню про кохання.

Варто відзначити, що для Брежнєвої Костянтин вже давно не створює нові пісні, а сама українка навіть видалила з соціальних мереж всі фото з чоловіком. Подружжя тривалий час не з’являється на людях і навіть не публікують сумісні фото.

Прихильники зіркової пари вдреагували по-різному на такий поворот подій:

  • «Меладзе — той ще ловелас»
  • «Взагалі було б не дивно. Дружину залишив заради Брежнєвої, Брежнєву залишив заради молодшої. Класика»
  • «Скільки можна бігати по дівчатах»
  • Все вірно Віра вчинила: не хочеш публічно говорити про смерть українців, то і не пара ти мені»

«Важливо про це говорити» — Даша Астаф’єва розчулила українців промовою про українських Героїв

«Мама попереджала: «Адже ти розумієш, що він того?!»» – Сумська вперше розповіла мерзенну правду про свого першого чоловіка