in ,

«Пила моє вино, а каже, що її «утискали»»: Єфросиніна розкритикувала зірку «Сватів» Железняк

Нещодавно відома українська телеведуча і блогерка Маша Єфросиніна різко розкритикувала російську акторку-путіністку — зірку серіалу «Свати» — Олесю Железняк.

Маша пригадала, що вони з Железняк багато років тому зіграли в одному серіалі ролі найкращих подруг. Тоді ведуча вважала артистку чудовою та щирою людиною — і навіть запрошувала її до себе додому.

«Я знялася в серіалі «Диво» з Олесею Железняк. Ми жили на майданчику декілька тижнів. Ми грали близьких подруг – у неї головна роль, у мене другорядна. Мене ця людина вражала — настільки добра, щира, її обожнювала команда. Вона була в мене вдома, ми пили вино, вона розповідала про свою родину. Ця людина настільки була інтегрована в Україну, зізнавалася у коханні нам. Вони всі майже купували тут квартири, тому що приїжджали так часто, що їм вигідніше було купити. Вони всі мали любов українців…», — поділилася Єфросиніна на своєму YouTube-каналі.

Теперішня поведінка російської акторки викликає у Маші справжній подив. Адже Железняк стала затятою путіністкою — вона палко підтримує агресивну політику та військові дії країни-терористки щодо України, згадуючи при цьому, що нібито «українці її утискали». Звісно, це було не так.

«Ти сиділа у мене в моєму кріслі, їла мою їжу, пила моє вино колекційне – і ти кажеш, що тебе тут «утискали» і ти вулицею ходити не могла?!» – обурилася блогерка.

Нагадаємо, що чоловік Маші Єфросиніної захищає Україну на фронті від самого початку повномасштабної війни.

Схема автономії Донбасу, російські нагороди та багато іншого: що ще знайшли під час обшуку у народного депутата Шуфрича

Стали відомі імена тих, хто активно просуває Лорак в російський шоу-бізнес: є «заслуги» Пригожина