in

Стали відомі імена тих, хто активно просуває Лорак в російський шоу-бізнес: є «заслуги» Пригожина

Ані Лорак, завдяки своїй позиції щодо війни в Україні, стала вигнанцем не лише в Україні, а і в країні-терористці.

Нещодавно росіяни підняли бунт проти українки, коли дізналися, що їй предоставили тренерське крісло дитячого талант-шоу «Ти супер», яке покажуть на телеканалі НТВ. Російським пропагандистам стало цікаво хто ж так наполегливо просуває співачку у російському шоу-бізнесі. Але цікавим фактом виявилося те, що і сам бунт проти неї розгорівся не з проста.

Як повідомив український блогер Богдан Беспалов, що за цим скандалом стоїть продюсер-путініст Йосип Пригожин, який «грів» крісло для своєї скандальної дружини Валерії. Такі докази йому надала персона, яка знаходиться в близькому оточенні Кароліни.

«Пригожин звик вирішувати питання як у 90-х, підключаючи «братків» та інформаційні маніпуляції. Тепер Лорак будуть зʼїдати по всіх напрямках. Пости в пабліках проплачені, блогери підключені. Вся кампанія будуватиметься на тому, що Лорак таємно допомагає Україні. Це допоможе «підмочити» репутацію співачки», – розповідається в новому випуску Беспалова.

За словами очільника Федерального проекту з безпеки та боротьби з корупцією Віталія Бородіна для опальної артистки на допомогу прийшли директор АТ «Телекомпанія НТВ» Олексій Земський та генеральний продюсер телекомпанії «Вайт Медіа» Юлія Сумачова. Російські патріоти вже активно працюють над тим аби кожний «помічник» публічно розповів, чим керувався, коли ухвалював кандидатуру Лорак, яка активно донатить на ЗСУ.

«Пила моє вино, а каже, що її «утискали»»: Єфросиніна розкритикувала зірку «Сватів» Железняк

Ігор Ніколаєв потрапив до лікарні у тяжкому стані: у кума Пугачової зловісна хвороба