in

Провідну балерину Мюнхенського балету погнали зі сцени за підтримку окупації України

Приму-балерину Баварського державного театру в Мюнхені Пріску Цайзель викрили у підтримці країни-терористки, після чого шлях до рідного театру для неї виявився закритим.

Артистка зробила у закладі карколомну кар’єру, всього за кілька років подолавши шлях від солістки до першої, а потім і до Прими-балерини. Здавалося, на неї чекає велике майбутнє в одному з найавторитетніших театрів Німеччини, проте все перекреслив один необдуманий вчинок.

На початку червня цього року Цайзель заявилася до окупованого українського Севастополя, де вийшла на сцену місцевого театру опери та балету. Танцівниця поїхала до Криму під час канікул, без дозволу Баварського театру. Звичайно, після такого кричущого випадку в Мюнхені її викликали «на килимок», внаслідок чого вона залишила місце роботи.

Цайзель занапастила блискучу кар’єру

‘Під час літніх канікул вона виступала на танцювальному гала-концерті у Севастополі в Криму. Після кількох розмов з керівництвом Баварського державного балету та Баварської державної опери Пріска Цайзель вимагала розірвання її контракту на початку сезону. Керівництво виконало це прохання», – йдеться на сайті Баварського театру.

Пріска Цайзель

Читайте також: Несподівано: Вайкуле заявила, що більше ніколи не повернеться до РФ, проте назвала двох колег-путіністів, яких дуже хотіла б побачити

«Вбивати — це дуже страшно!» — Вайкуле вперше розповіла, як, перебуваючи за кермом, збила жінку

У росії пішов із життя зірка серіалу «Солдати» через зловживання алкоголем