in ,

«Вбивати — це дуже страшно!» — Вайкуле вперше розповіла, як, перебуваючи за кермом, збила жінку

В інтерв’ю популярній українській журналістці Наталі Мосейчук співачка Лайма Вайкуле зробила кілька сенсаційних заяв.

Одним із них було визнання артистки в тому, що вона не з чуток знає, що таке вбивати людину. 69-річна зірка поділилася спогадами про те, як одного разу збила жінку, коли їхала за кермом автомобіля. Вайкуле, зі здриганням згадала, що протягом року переживала наслідки психологічної травми і не могла водити машину, незважаючи на те, що вона не була винна, та й жінка залишилася живою.

«Я була не винна – ця жінка вискочила перед тролейбусом – і сталася ця аварія. І я її збила. Не на смерть, дякувати Богу. Я хочу сказати, що вбивати – це дуже страшно… Пам’ятаю, як я хотіла рятувати, стала на дорогу, мене могли збити машини, і мені було байдуже. Я тільки думала, що мені треба її врятувати», – розповіла Лайма Вайкуле.

Вайкуле згадала, як ледь не стала вбивцею

Про це проукраїнська знаменитість згадала у контексті розмови про те, наскільки нелюдськими є ті росіяни, які прийшли до сусідньої мирної країни нести смерть та проливати кров ні в чому не винних людей. Що в людини в голові, що ти приходиш на іншу землю, в іншу країну і вбиваєш? Що з ним? Як він далі житиме, я не розумію. І ніколи в житті не зможу схвалювати, що можна піти на іншу землю вбивати людей. Не розумію», – дивувалася Вайкуле.

Читайте також. Несподівано: Вайкуле заявила, що більше ніколи не повернеться до РФ, проте назвала двох колег-путіністів, яких дуже хотіла б побачити

Левам — подарунок долі, а Стрільцям — звернути увагу на здоров’я: гороскоп на 17 вересня

Провідну балерину Мюнхенського балету погнали зі сцени за підтримку окупації України