in ,

«У міня рукі нєт!» — український дрон попав в рашистську «буханку». Вражаючі кадри з камери окупанта (ВІДЕО 18+)

Відеозаписами, як безпілотники влучають у ворожу ціль, за більше ніж півтора року повномасштабної війни уже важко кого-небудь здивувати.

Однак те, як виглядає цей момент зсередини ураженого об’єкта, в Мережі з’явилося уперше. Унікальному ролику, який набрав шаленої популярності в Інтернеті, потрібно завдячувати «оператору», що знаходився всередині рашистської «буханки», як в народі називають мікроавтобус УАЗ.

Автомобіль драпав з Роботиного, вивозячи поранених терористів, коли попав у поле зору наводчика українського дрона-камікадзе. Удар, яскравий спалах — і з понівеченої машини, немов таракани на кухні, врозсипну кинулися одразу «виздоровівші» терористи. Увесь цей час запис вела камера, прикріплена до форми одного з окупантів. Продершись кілька десятків метрів крізь обгорілі залишки дерев і кущів, той нарешті зупинився перевести подих, і лише тут побачив, що у його напарника замість однієї руки залишився кривавий обрубок.

Слід відмітити, що поранений окупант ніякого співчуття у користувачів мережі не викликав, що і не дивно після усього того лиха, яке він та подібні йому принесли на нашу землю:

  • В смислє руки нєт? А ну значіт і нє било
  • Где-то в голове ещё звенит — можем повторить…. Можем повторить…
  • Очередная короткометражка из сериала «Патер нет»….
  • Надмірне рукоблуддя шкодить здоров’ю.
  • Голову орк втратив коли сюди приїхав. Тепер черга за кінцівками.
  • то нехай не їздять нашими дорогами…

«Хто її так випустив на сцену?!» — Ані Лорак опозорилась на дитячому шоу під час прямого ефіру

Від Кіркорова пішов коханий: ніжний друг співака потрапив на камеру, цілуючись із бородатим мачо