in ,

Кремезна росіянка здобула титул «Місіс Всесвіт» і викликала глузування користувачів Мережі

Декілька днів тому у США відбувся міжнародний конкурс «Місіс Всесвіт — 2023», на якому перемогу несподівано здобула представниця країни-агресора Ольга Каменська.

Правду кажучи, тріумф росіянки став повною несподіванкою не лише для решти учасниць, а й для всіх тих, хто стежив за перебігом конкурсу. Справа в тому, що 39-річна уродженка Нижнього Новгорода зовсім не відповідала класичним параметрам 90-60-90 і разюче відрізнялася від решти 72 претенденток.

У результаті пишнотіла дівчина не лише стала володаркою головного титулу, а й перемогла у спеціальній номінації «Пишні форми», які особливо вирізнялися під час фінального виходу. Каменська продефілювала подіумом у довгій леопардовій сукні з відвертою зоною декольте.

Росіянка помітно відрізнялася від решти учасниць

«Я вдячна організаторам конкурсу, що можу стати прикладом жінкам, чиї форми відрізняються від ідеальних, і показати, що жіноча краса не залежить від розміру одягу. Я ламаю стереотипи щодня і показую, що красивою, щасливою та успішною жінкою можна стати і в plus size розмірі», — зазначила Місіс Всесвіт.

Фото: www.instagram.com/kamenolga

Варто визнати, багато користувачів Мережі визнали рішення членів журі за невдалий жарт і висловили своє здивування в коментарях:

  • Який жах
  • Краса — страшна сила!
  • Цікаво подивитися на її нещасного папика. Яка ганьба!
  • Я навіть за гроші не дала б їй перше місце!

Читайте також: Після скандалу з російськими повіями на «Міс Україна» модель зі Львова відмовилася від конкурсу

Скорпіонам — проблеми, а Рибам — вся увага: гороскоп на 26 вересня

«Не чекайте на мене» — Анна Трінчер на фоні чуток про розлучення опинилася під крапельницею