in

Після скандалу з російськими повіями на «Міс Україна» модель зі Львова відмовилася від конкурсу

Одна із претенденток на перемогу у конкурсі «Міс Україна», львів’янка Вікторія Макарова заявила, що не братиме участі у конкурсі.

«Я не знала, хто буде серед учасниць. І інформація, яка з’явилася на просторах інтернету, для мене шокуюча та неприйнятна. Нічого спільного з людьми, які хоч якось пов’язані з Росією чи замовчують геноцид українського народу, я не хочу мати», – пояснила своє рішення Макарова у Instagram.

Вікторія Макарова. Фото: www.instagram.com/makarova__victoria

Приклад Вікторії наслідували також 22-річна кандидатка Поліна Сурай. Таким чином вона також виявила свою громадянську позицію, і вирішила не брати участь у заплямованому конкурсі. « Одна з основних вимог, що навіть прописала в контракті з конкурсом, це жодним чином не підтримувати, бути пов’язаним з Росією. Але, мабуть, це правило є винятком для деяких конкурсанток, вважає модель.

На сторінці конкурсу вже підтвердили інформацію про зв’язки деяких учасниць із РФ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от 👑MISS UKRAINE — МІС УКРАЇНА (@missukraine_official)

Зазначимо, що скандал навколо конкурсу «Міс Україна» спалахнув після того, як комік Андрій Лузан звернув увагу громадськості на те, що дехто з потенційних володарів титулу найкрасивішої українки давно не живе в Україні, а батька моделі Катерини Чувашової СБУ затримала за підозрою у роботі на ФСБ. Також знайшлися відомості про те, що деякі учасниці були помічені у зароблянні ескортом.

Читайте також: Ексмуж Ані Лорак зворушив фотографією з новою 27-річною дружиною в патріотичних луках

«Не маєш в себе вдома в шафі вишиванку — зрада!»: Сергій Бабкін зрівняв українців за нацією «схожою на стадо»

Дружина загиблого військовослужбовця-режисера Ониська відмовилась брати орден «За заслуги»