in

«Я ревіла від розпачу!» – Лорак вперше прокоментувала інформацію про підтримку ЗСУ

Співачка Кароліна Куек (Ані Лорак), мабуть, остаточно визначилася з позицією і з мовчання перетворюється на повноцінну путіністку, яка підтримує війну проти рідної країни.

Нагадаємо, намагаючись «розбудити» сплячу свідомість колишньої Народної артистки України, яка ніяк не коментувала геноцид своїх співвітчизників і продовжувала жити і виступати в РФ, деякі вітчизняні активісти запустили у ЗМІ фейк, ніби Лорак активно донатить на ЗСУ, і навіть закупила цілу армію дронів .

Для більшої переконливості на деяких безпілотниках, які вдарили по російських військових об’єктах, наші захисники залишили наклейки з ім’ям співачки.

Z-воєнкори звинуватили Лорак у підтримці ЗСУ

Коли ці залишки були виявлені, піднялася небачена хвиля обурення росіян, які вимагали вигнати Лорак із Росії, а її концерти почали скасовувати. Таким чином, дезінформація досягла своєї мети і життя українки в країні-агресорці перестало бути нудним.

Зірка довгий час уникала питань на цю тему, проте, зрештою, зізналася, що критика неабияк її потріпала. Про пережите зрадниця розповіла в ефірі пропагандистського каналу «НТВ», нарізку інтерв’ю у якому оприлюднив Telegram-канал «Дневники знаменитостей».

«Розуміла, що зараз почнеться… Не приховуватиму, я ревела від несправедливості та розпачу. Все переживала…», – розповіла Ані Лорак, назвавши критиків «диванними бійцями».

Читайте також: «Стала жертвою» — у Росії оголосили результати перевірки зрадниці Лорак про співпрацю з ЗСУ

«За документами вже також усе!» — Анна Трінчер розлучилась з Волошиним у першу річницю весілля

«Дуже гарні, поклала в хаті собі…» – на Київщині жінки вкрали квіти з могил Героїв і попалися на камеру