in

«За документами вже також усе!» — Анна Трінчер розлучилась з Волошиним у першу річницю весілля

Зіркова сім’я української співачки Анни Трінчер та блогера Олександра Волошина наразі переживає не накращий період свого життя і молоді люди приняли рішення пожити окремо аби розібратися із своїми почуттями

На тлі цього в мережі почали ширитися слухи про те, що сім’я давно вже розлучилася, але старанно приховує це від публіки. Таку інформацію публічно озвучив блогер Богдан Беспалов. Він зазначив, що таку інфрмацію йому надала людина, яка близька до оточення пари.

«Вони з Сашею розлучилися. Зараз іде позиціонування, що у них криза, але разом вони не живуть. І начебто за документами вже також усе. Репутаційно — це для Ані мінус, тому вона активно приховує цей факт. Лише 24 вересня був рік їхньому шлюбу, але багато хто не вірив у нього. Першою чергою рідні співачки, адже вона ще дуже молода. Скільки вони з Сашею будуть це приховувати — питання часу», — повідомив Беспалов у своєму новому виписку на ютуб-каналі.

Причиною, ймовірніше всього, стала зрада Волошина, яку Трінчер не змогла пробачити. Однак декілька днів тому зіркова пара відсвяткувала свою першу річницю весілля. В честь цього Олександр відправив для Анни розкішний букет троянд із запискою, в якій освідчувався в коханні артистці.

Вспливли нові докази того, що аварія Кузьми «замовна»: опубліковано секретний аудіозапис заляканого свідка

«Я ревіла від розпачу!» – Лорак вперше прокоментувала інформацію про підтримку ЗСУ