in

«Підлягаю під мобілізацію» — відома ведуча ранкового шоу «Сніданок» заявила про готовність йти з чоловіком на фронт

Відома українська телеведуча ранкового шоу «Сніданок» Валентина Хамайко заявила, що готова взяти у руки зброю та йти захищати рідну землю від російських загарбників аби бути поряд із своїм чоловіком.

Андрій Оністрат служить у лавах ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення. Валентина довгий час не могла сприйняти новину про те, що її друга половинка збирається йти на фронт.

«Зізнаюся, більше ніж місяць не могла внутрішньо прийняти ситуацію. Я дуже злилася на чоловіка, навіть були моменти, коли не хотіла йому дзвонити. Злилася, що він не говорив зі мною про це, бо я б могла морально себе до цього підготувати. Зі мною потрібно розмовляти, але він, напевно, боявся і, можливо, сам вагався ухвалювати це рішення, бо воно для нього було достатньо складне. Тому так і трапилося. В мене не питали, він поїхав, а я досить довго адаптувалася до ситуації і приймала її.  Були сльози, емоційні розмови, багато важких питань, на які чоловік не хотів відповідати. Це для мене боляче, бо ці питання мене турбують теж. Відповіді на них я шукала в інших людей, близьких друзів, кому він, можливо, відповідав», — розповіла ведуча.

Українка зізнається, що зараз її теж не полишає думка піти на фронт, адже вона має медичну освіту та військові знання, однак жінка має відстрочку — виховує чотирьох неповнолітніх дітей.

«Якби у мене не було дітей, я була б з чоловіком на фронті. Насправді, я, як медик, підлягаю під мобілізацію, бо в мене є і військові знання, і медична освіта. І зараз, коли з’являється інформація про те, що будуть мобілізовувати жінок, розумію, що теоретично можу бути серед них теж. Але наявність чотирьох неповнолітніх дітей мене відстрочує. Проте з дітьми у нас теж була розмова, що якби не їх вік, я була б поряд з чоловіком. Це логічно», — поділилася в останньому інтерв’ю Хамайко.

«Мрію стати рупором незалежної України!» — як виглядає 18-річна Софія Шамія, яка перемогла на «Міс Україна 2023»

Володимир Остапчук похизувався відвертим фото дружини: 23-річна дівчина позувала топлес