in

Ведучий «Єдиного марафону» Орест Дрималовський у прямому ефірі повідомив, що іде служити у ВСУ: «Це був мій останній ефір»

Український ведучий і журналіст Орест Дрималовський повідомив в ефірі національного телемарафону, що відправляється в лави ЗСУ аби стати на захист України.

Він зізнався, що отримав повістку і це був його останній ефір, адже вже з наступного тижня він вирушить на фронт. Як стало відомо, Орест відразу поїхав до Львова, бо саме там стоїть на обліку в ТЦК.

«Настав час і мені змінити звичне місце роботи. Цю затишну улюблену студію на військову форму. Вже наступного тижня розпочну свій новий шлях», — сказав Дрималовський.

Орест Дрималовський вступає в лави ЗСУ

Як повідомив ведучий, він готувався до мобілізації заздалегідь і вже встиг пройти кілька тренінгів з надання першої медичної допомоги та навіть практикував основні ази вогневої підготовки.

«Чи достатньо цього? Звичайно, ні. Мобілізацію хочу сприймати як виклик. Постараюся постійно вдосконалювати свої навички, щоб бути максимально ефективним там, де буду», — повідомив журналіст в ефірі «Факти».

Вже з наступного тижня ведучий вирушить на фронт

Орест подякував усім військовослужбовцям, які наразі боронять наші землі від російських загарбників і, зазначив, що вони потребують відпочинку. Він закликав чоловіків призовного віку вступати в лави ЗСУ та виконувати свій обов’язок.

«Вони теж хочуть побути з родинами, побачити, як їхні діти йдуть в школу, теж хочуть випити каву у затишній кав’ярні й з’їздити на в Карпати покататися на лижах. Не можуть одні жити своє найкраще життя, а інші – за це красиве життя – страждати», — додав Дрималовський.

Читайте також: Феєричне повернення: 74-річна Пугачова вийшла на сцену в Ізраїлі

Феєричне повернення: 74-річна Пугачова вийшла на сцену в Ізраїлі

Близнюки — зможуть озолотитися, Козерогам — вибуховий скандал, а Левів — чекає приємний день: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 3 лютого