in

«Тиче скрізь свою задницю! Нехай ще й передницю покаже!» — Успенська образилася на Кіркорова та розповіла, як він її послав.

Нещодавно поп-король Філіп Кіркоров і цариця шансону Любов Успенська близько дружили і навіть записували спільні дуети, проте зараз між артистами не найкращі стосунки.

Днями, в інтерв’ю скандальній журналістці Олені Жигаловій Успенська у подробицях розповіла про причини їхньої сварки із «примадоном». Вона згадала випадок, коли організовувала зірковий показ, на який запросила багатьох колег, а ті, хто не зміг прибути особисто, надіслали відеопоздоровлення. 56-річний Пилип Бедросович не зробив ні того, ні іншого, і Успенська відправила йому голосове повідомлення, щоб пожурити співака, однак той у відповідь розлютився:

Він мене на**й послав! Сказав: «Ти бл**ь на**й тварь!» … Він дуже змінився. Поводиться негідно. Мені соромно за нього. Невже він не думає, що має дітей, які бачать, як він приходить на програми, знімає штани і показує свою дупу. Нехай відкриє ще передницю. Чому він її не вказує?

Читайте також: «Щоб переконалася, що все справжнє!»: Кіркоров розстебнув ширінку і тицьнув в обличчя Собчак свій збільшений агрегат.

«Як уже набридла ваша показуха, коли в країні жалоба!» — дружина Решетника викликала хейт у Мережі публікацією з подорожі

«З деяких ракурсів можна переплутати!» — Хайді Клум та її 19-річна донька у прозорій сукні відвідали світський захід