in

«З деяких ракурсів можна переплутати!» — Хайді Клум та її 19-річна донька у прозорій сукні відвідали світський захід

Знаменита німецька топ-модель Хайді Клум та її 19-річна красуня-дочка Льоні зробили фурор на вечорі бренду Intimissimi у Берліні.

Величезний банер перед виходом на червону доріжку заходу був прикрашений зображенням Хайді та Льоні у комплектах спідньої білизни знаменитого бренду. Нагадаємо, тоді зоряна мама прийняла на себе хвилю критики, коли привернула доньку до зйомок у доволі відвертій фотосесії.

Пізніше зіркова пара з’явилася на святковій вечері, де також потрапили до центру уваги фоторепортерів. Варто визнати, це не дивно — 50-річна Хайді виглядала приголомшливо яскраво-рожевою мереживною міні-сукні з високим вирізом, прикрашеним завитками і крапками.

Тим часом, 19-річна Лені була одягнена у довгу чорну прозору сукню з відповідною чорною мереживною спідньою білизною та парою чорних високих чобіт.

www.instagram.com/heidiklum

Обидві моделі видерли однаковий макіяж з нюдовою помадою та акцентом на очі та зі схожими зачісками, що дозволяють волоссю вільно спадати по плечах. Шанувальники відзначили разючу схожість Хайді та Лені — на деяких кадрах важко було зрозуміти хто з них мама, а хто — дочка.

Читайте також: «Амазонка» — українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук похизувалась підтягнутою фігурою у відвертому купальнику

«Тиче скрізь свою задницю! Нехай ще й передницю покаже!» — Успенська образилася на Кіркорова та розповіла, як він її послав.

У Терезів — відверта розмова з другою половинкою, а Стрільцям — ремонт: гороскоп на 9 жовтня